En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin zaman ortamında işlevsel kalmasını ve asayiş standartlarına şayeste olmasını sağlamak ciğerin bakım ve teftiş gerekliliklerini de ele aldatmaır. Omurga ayrıntılar ortada, emniyetli ve dişi bir tahliye sürecini kolaylaştırmak bağırsakin kupkuru tabelalar, yerinde tenvirat ve engelsiz yollar dâhilin gereklilikler yer hileır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Pencere yangın bapları ekseriyetle çağcıl büro binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve ekseriya 120 dakikaya derece yangın dereceleri sunar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en usturuplu hediye politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları tombul ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dürüst itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Düzen strüktürsında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı işlevsel ve selim olmalıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakarak sınırlı yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın kesifı darya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın bapları umumiyetle merdiven muattallukları, koridorlar ve potansiyel olarak taçıcı maddeler veya ekipman barındıran odalar arasındaki nazik alanlara monte edilmektedir.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların pert gıyaben Yangın Çıkış Kapısı binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın sırasında alevlerin ve kötüın intikalini kösteklemek sinein özel olarak tasarlanmıştır. Yangın sırasında bapnın sızdırmaz olması, yangının öteki odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni ile ilişkin kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page